Wednesday, October 14, 2009

qoutes of the day

"Kalau suka cakap suka. Kalau tak suka cakap tak suka. Bukan macam orang tu, suka tapi cakap tak suka." -Nadada-

"Kalau berani cubalah." -The Nazi-

"Weh, jodoh tu. JODOH!!" -Kak Lilin-

"Anakku, pulanglah ke kampung halaman. Muruku sudah menanti." -Ayahanda Helmy (sengal)-

"Ligan la ligan. Lekaih ligan!" -The Wrestler-

"Dah tepu. Dah tepu otak ni." -Dr. Mansor-

"Dude, you are the coolest girl i ever met. WTF??" -Albert Botak-

"Lu pehal?" -Syalala-

"Akak, lu balik tak minggu ni?" -Senah-

"Bodho la kau ni." -Nonon-

"Kalau hidup dekat universiti ni tak ada couple, memang bermasalah la orang itu." -En. Azhar-

***

Quote yang last tu betul betul menyentap perasaan aku. Siapa lagi yang tersentap angkat tangan!

4 comments:

nadada said...

memang masaelah weh..malu weh..dah nyorok bawah kerusi pun aku malu lagi tadi. jatuh standard depan budak2 junior tadi. en azhar saja nak kenakan aku tadi.

[ o k e d ] said...

gua rase quote plg best adalah

"hoi lu tak tido lagi?"

gua nk tdo dulu..tata cik m byk titik

ULTRAMAN said...

muahaha.. tak logik...apa barang couple... kawin terus... haha

kak lilin said...

wakakakkaka..i like it...ahak...
tp memg betoi la kate en azhar..menyirap ni..."jodoh..ooooo..jodoh".....