Tuesday, July 21, 2009

pekan frinjan??

Aku ada dengar gosip gosip panas pasal Pekan Frinjan. Apa jadahnya pun aku tak tahu. Tapi hati aku macam berminat ke arah situ. Kat mana dan bila masa pun aku tak dapat info. Siapa-siapa yang terlebih ilmu pengetahuan pasal Pekan Frinjan tu jangan malu dan segan untuk membuat presentation slide show depan aku. Aku belanja air kelapa 5 bungkus. 5 bungkus tu beb!! Peluang keemasan apa tunggu lagi.

4 comments:

Luca De Ketiak said...

lu tgk kat sini info dia.

http://semutmalaysia.blogspot.com/

sEmut said...

jemput masuk

merata ko pegi ye luca

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

dah tengok dah..trimas kasis kepada smua yang memberi info walaupun xde slide show. slide show tu penting utk kefahaman yg jitu. so aku kurangkan air kelapa kepada satu setiap sorang. setuju? nk claim dtg jumpe aku.hahahaha

Luca De Ketiak said...

gua bc kat shoutbox pp. bdk ni perlukan dorongan. tgk gua dorong dia ke blog lu gak..