Monday, August 17, 2009

sticker

Kembangan hidung aku memang tak dapat diselamatkan lagi. Sepanjang perjalan kami (aku + kura-kura) senyuman tak lekang di bibir. Sampai lenguh pipi. Tapi senyum tetap maintain. Setiap gear yang masuk terasa kemas dan lancar sahaja hari ini. Kura-kura semacam saja senang hatinya, tuan dia apatah lagi. Perjalanan ke Pejabat Keselamatan UPM terasa begitu dekat. 20 minit berlalu dengan pantas. Time dekat gate pun pakgad boleh senyum-senyum. Hati riang gumbira memang tak terkata. Zassss aku parking kura-kura dengan begitu cara.

***

Tahniah cik. Permohonan sticker kenderaan cik telah diluluskan. Sila tampalkan sticker cik mengikut arahan ye.

***

YESSSS!! Tak ada siapa siapa lagi yang boleh saman kura-kura aku. Siapa saman aku karate! Hahahahhaahahahahahahahahha (Gelak penuh puas!)

***

Aku cadang nak letak nama la kat kura-kura. Dia dah bosan panggil kura-kura. Tak cute lah. Tak macho lah. Macam kampung lah. Siapa-siapa ada cadangan??

6 comments:

Sshadow said...

aku ade cdgn..ko pgl die boy je..kalo die wt hal ke, nk pujuk die sng je..ko ckp la.."boy..boy..come on boy.." pas2 ko tepuk2 la..hehehe..amacam?

nadirah alhabshi said...

hahaha... ko tau x sya... ak rasa mcm selalu nk g main campus jer skrg nih... yer arr! mana x nya! sticker dh ada, senang jer nak rempuh main campus tuh... dulu bukan main, mcm2 alasan kena pikir nk masuk pnya psl... huhuhu... utk nama kura-kura ko, ak suggest ko letak nama bambam... (sesuai dgn ko! muahahaha)

KeyrOL Zaman Razak said...

aku suggest

XoXo..

okay?? ahaha

Luca De Ketiak said...

nak nama haiwan gak ke?

gua cadang:

baba!

amcm? kiut tak?

Melancholic Fool said...

nama kancil aku Minah, nama penuh dia Siti Minah Bianca ostrofrolokodo binti Sukhlalkhan...

Bia aku namakan ko punye;

Ahmad Tortoise kumarakunara bin Syalalalalala

ok?

Anonymous said...

ok22..
tp xsuka la weh nama2..
nma pets la kiut..
jgn nk amik nah nma chihu aku..
karate kot