Monday, August 10, 2009

sila jauhi aku

Woi, apa pasal kau suka sangat kacau hidup aku? Kenapa suka sangat gigit-gigit kaki aku? Ada aku kacau hidup kau ke? Ada aku gigit kau? Aku ke sini dengan tujuan nak sidai baju saja. Tak ada niat pun nak usik kau. Ganggu rumah tangga kau memang tak ada dalam list fikiran aku.

Ok la. Aku mintak maaf. Memang aku tak sengaja. Tak sengaja terpijak rumah kau. Tapi tu bukan salah aku. Itu lah siapa suruh kau camouflage time buat rumah. Kau ingat ini kem ke nak menyamar pulak. Aku dah la rabun. Pagi-pagi spek aku berkabus sikit. Kan dah terpijak. Tak perlu lah nak serang aku ramai-ramai gigit aku. Sekarang ni dah terpakse delay sidai kain baju yang berlambak ni. Pasukan perubatan terpaksa aku hubungi. Minyak gamat Langkawi nasib baik tiba tepat pada masanya.

***

Kepada warga komuniti semut api kat belakang rumah aku tu, kalau boleh baca blog aku ni, sila jauhi aku. Lepas ni kalau kau buat serangan aku bakar terus rumah kau. Aku dah bagi amaran ni. Sekian.

5 comments:

Anonymous said...

ha amik ank..
xpa2,lps nih kita bt seragan balas ya..
pasuka chihu suda bersedia..
hhhuuooofff(cara comey)..
helo ja,anytym smpai

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

chihuuuuuuuuuuuu!!
auuuuuuu! (gaya comel juga)
hahahahahahahahah

mynameisyusri said...

lah!!
aku igtkn pe la td..
semot api je rupenye..
sib baek umah aku tgkt 3
xde semot api
hahaha

nada said...

alah manjenye die..kesian die ada semut api ye kat rumah..hehe

flip said...

aku hrp semut api jauhi kau,tp kerengga mendekati ko,,haha,,kejam seyh~!!