Thursday, November 4, 2010

pathetic

Haih. Sakit juga rasa suka kat orang ni ye. Sampai tak boleh buat apa. Kerja pun tak jalan. Badan tak sedap. Kepala stoned. Fuck.



Bak kata kawan aku, nak kena cium bontot dulu ke baru nak bagi sign? Single lama lama ni pun tak bagus juga kan. Yup, PATHETIC!



Ah dan dan nak emo. Pasal dekat nak exam la tu. Lepas tu salahkan hormon. Piiiraah! Kahkahkah.



***


Nak suka lagi ke nak stop? Mana boleh stop kalau dah suka woi. Dah, pergi baca buku!

6 comments:

Amal said...

make a move. kalau dia taknak, move on.

'letting go is hard, but sometimes, holding on is harder.'

:)

fndrocka said...

Woi woi jadahnya.suka pun nak marah2 ke

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

amal : dah banyak hint aku bagi. nak mula dulu..aku tak pasti..cewaaah!

fndrocka : sakit kot suka kat orang woi! hahahhaa

fndrocka said...

Amal ni cakap pandailah..kekeke

Amal said...

fndrocka;
aku taip, cakap. wahahaha.

eh lala. kau cakap je, 'babe, aku suka kau.'

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

aku tetap tak pandai nak cakap tu.. hahaha loser bukan?