Thursday, February 24, 2011

ultrasound


Kelam kabut juga gua cari senarai klinik panel untuk staf UPM ni. Setiap klinik di kawasan Serdang, Sri Kembangan, Bandar Baru Bangi serta Putrajaya habis semua gua call. Semua nak tanya pasal benda yang sama, perkhidmatan ultrasound. Dekat 30 buah klinik juga yang berjaya gua call.


Teet teet..teet teet..(bunyi telefon)

Orang klinik : Hello boleh saya bantu?

Gua : Hello. Boleh saya tahu, kat klinik ni ada perkhidmatan ultrasound tak?

Orang klinik : Ultrasound untuk scan baby ke kak?

Gua : Ya untuk scan baby.

Orang Klinik : blablalbablabla (dia terangkan pasal tarikh dan waktu)

Gua : Okay, itu saja saya nak tahu. Terima kasih.


***



Letak telefon je gua terus pegang perut. Woii, gua belum pregnant lagi la!


Itu untuk survey projek gua la..



***

Okay semua panggil gua akak. Gua kan akak! Grrrr..