Sunday, November 13, 2011

kakak besar




Hari ini teringin makan American Breakfast. Rindu masakan kampung halaman lah katakan. Gua ajak member gua melantak di Oldtown Bangi. Gua order set American Breakfast la apa lagi kan beserta xi mut tea kegemaran gua. Sebenarnya gua tak berapa berkenan sangat nak makan kat kopitiam kopitiam ni. Mahei sangat. Masak sendiri lagi berbaloi baloi kot. Tapi disebabkan keterbangunan lambat beserta kelaparan terpaksa juga mengorder je semua.

Baru dua tiga suap, perut gua dah pandai main mainkan perasaan gua. Ada juga melepaskan angin angin lalu tapi jangan bimbang sebab angin tersebut tak membawa kepada sebarang syak wasangka. Suapan keempat, gua minta excuse untuk ke toilet. Hehe.

Gua rasa agak lama juga gua ambil masa di dalam toilet tersebut. Setelah setel apa yang patut, gua keluar sambil tersenyum puas. Dekat luar rupa rupanya dah ada yang menunggu. Seorang kakak dengan anak perempuan dia umur 4 tahun macam tu la. Gua senyum kat budak tu sebab comel. Dia senyum balik. Sambil gua jalan melepasi mereka gua terdengar budak comel tu cakap;

"Besarnya orang tu mama."

Mata gua otomatik mengerling ke arah dia dan gua lihat jari telunjuknya sedang menghala ke gua. DASHUNDERSCOREDASH!









Mulai minggu depan gua janji gua diet!


Yang benar,
KAKAK BESAR








3 comments:

HiSaM ! ! ! said...

Budak kecik mmg tak pandai menipu.sekian

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

Hello Abang TAPIS.

Remy said...

Ni aku nak ketawagulingguling ke nak simpati ni?